fbpx

Indendørs malerarbejde

Vi hjælper dig, så dit indendørs projekt står knivskarpt, og vi tager naturligvis hensyn til dine ønsker og krav.

Vi er eksperter i alt indenførs malerarbejde

Med over 30 års erfaring, kan vi bestemt også hjælpe dig

PXL_20230609_113940236

Maling af loft og vægge

Vi rådgiver dig, så dit inddørs projekt står knivskarpt, og vi tager naturligvis hensyn til dine ønsker og krav.

Vi har masser af erfaring med at male huse indvendigt, så har du et bjælkehus, profilbrædder, rustikbrædder, vægge, lofter eller andet du ønsker skal males står vi gerne klar til at besvare dine spørgsmål. Vi sikrer at du får det allerbedste oplevelse, så du trygt kan overlade dit malerprojekt til os. Vi er specialister indenfor vægge, lofter, gulve, fodlister, døre og indendørs træværk.

Opsætning af tapet, glasvæv & filt

VI tilbyder opsætning af tapet, filt eller glasvæv for private, boligforeninger og virksomheder.

Skal du have opsat tapet, filt eller glasvæv er det vigtigt, at forarbejdet er udført korrekt så du får et flot og holdbart resultat.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sørger for at det grundlæggende arbejde er udført korrekt forud for opsætning af dit tapet, filt eller glasvæv.

Skal du have opsat filt eller glasvæv i din stue, køkken eller badeværelse, sørger vi også her for en faglig korrekt forbehandling, forud for opsætning af filt eller glasvæv og igen korrekt behandling af det opsatte filt eller glasvæv, så resultatet er holdbart og ensartet inden den afsluttende maling af vægge og lofter.

Design uden navn (1)
PXL_20230515_100445612

Spartling af vægge

Spartling af vægge kan være mange ting, da man i dag har mange typer af vægge.

Vi hjælper dig gerne uanset hvilken type vægge du er indehaver af. Hvad end du ønsker at få tapet på dine vægge, glasvæv eller måske filt, klarer vi alt arbejde, så du bare skal læne dig tilbage og nyde det færdige arbejde.


Spartling af gips vægge

Vi laver Spartling til filt, Først sikrer vi at der bliver spartlet med papirbånd i samlingerne, således de ikke revner, dernæst skal der pletspartles, og så en fuldspartling.

Spartling af fermacel vægge

Spartling af disse vægge kræver at de 1 er limet og alt lim når det er tørt er skabt af, er de trykket med spartelkanter, skal de spartles i alle kanter, og dernæst fuldspartles 1 gang.

  Fulde navn

  Telefonnummer

  Email

  Beskrivelse af opgaven

  Bekæmp Spam | Løs ligningen 🙂

  Få et gratis og uforpligtigende tilbud

  Kernen i alle vores opgaver er vores gratis malertilbud. Når du skal have lavet noget malerarbejde, vil vi altid starte med at udarbejde et uforpligtende og gratis malertilbud til dig.

  Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at benytte dig af vores tilbud på malerarbejde eller ej. Ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er det stadigvæk helt gratis.

   

  Du kan også blot skrive til os hvis du har spørgsmål til enten dit næste projekt eller andre forespørgsler.