fbpx

Køb Miljøvenlig maling

Vi hjælper dig, så dit udendørs projekt står knivskarpt, og vi tager naturligvis hensyn til dine ønsker og krav.

Med min erfaring kan jeg hjælpe dig, når det gælder maling og træbeskyttelse mm. Jeg har valgt leverandører ud fra deres holdning til miljø og det udvalg de har af miljømærket maling. Det er din sikkerhed for at undgå farlige kemikalier i dit hjem og samtidigt få et rigtig flot resultat. Vi bringer malingen ud ved køb over 1000 kr.

IMG_20200725_111723

Salg af maling til privat og erhverv

Vi sælger maling til et hvert maleprojekt. Når du handler med Malerfirmaet Jacobsen, så handler du med malermesteren selv. Her får du adgang til den maling, som malermesteren selv bruger og professionel rådgivning.

Det er din sikkerhed for kvalitet og et godt resultat til den helt rigtige gør-det-selv pris. Vi har konkurrencedygtige priser på alle typer maling, lakker og træbeskyttelse. Vi giver dig gode gør-det-selv tips og tricks med på vejen, hvis du er gør-det-selv typen.

Vi leverer alt til dit næste gør-det-selv malerprojekt – herunder maling, grunder, penlser, ruller og mange andre produkter. Vi kommer gerne forbi hos dig, så kan vi tale om dit projekt og gennemgå dine ønsker og behov. Vi giver dig rådgivning med på vejen og leverer naturligvis dine produkter fragtfrit til din dør.

Hvad end hvilken maling du skal bruge til dit malerprojekt så kontakt os for uforpligtende vejledning.

CERTIFICERT MALING

Svanemærket maling

Svanemærket er Danmarks officielle miljømærke. De gør det enkelt for dig at vælge de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser. Målet med miljømærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning. Miljømærket kigger på hele produktets rejse og de miljøproblemer der opstår undervejs.

Eu blomst

EU Ecolabel

Mange af vores produkter er certificeret med EU-Blomsten. Mere end 4 ud af 10 danskere kender EU-Blomsten. Måske har du også lagt mærke til mærket på fx rengøringsprodukter, vaskepulver eller maling. Men måske er du ikke helt sikker på, hvad mærket står for, og hvorfor det er en god idé at bruge som pejlemærke i hverdagen. EU-blomsten er din garanti for høj EU miljøvenlighed i produkterne.

Modtag et gratis og uforpligtigende tilbud

    Fulde navn

    Telefonnummer

    Email

    Beskrivelse af opgaven

    Kernen i alle vores opgaver er vores gratis malertilbud. Når du skal have lavet noget malerarbejde, vil vi altid starte med at udarbejde et uforpligtende og gratis malertilbud til dig.

    Du vælger selvfølgelig selv, om du ønsker at benytte dig af vores tilbud på malerarbejde eller ej. Ønsker du ikke at benytte dig af vores tilbud, er det stadigvæk helt gratis.

    Du kan også blot skrive til os hvis du har spørgsmål til enten dit næste projekt eller andre forespørgsler.